Kwaliteit

Wij zijn VCA* gecertificeerd
De jarenlange ervaring is uw waarborg voor kwaliteit.

Deze kwaliteit proberen wij over te brengen op aankomende schilders. Wij zijn dan ook een door SBB erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij Groenveld Schilders in een bijzonder hoog vaandel. Door ons jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele en moderne schilderwerkzaamheden. Als de mogelijkheden er zijn dan wordt tegenwoordig de verf in plaats van met de kwast, door middel van een spuitapparaat op het werk aangebracht. Het eindresultaat ziet er bijzonder mooi en strak uit.

Spuiten met verf in plaats van schilderen met de kwast en roller
Groenveld Schilders is gespecialiseerd in het verf-spuiten. Uw muren, plafonds, deuren en kozijnen worden niet met een kwast of roller, maar met een verfspuit weer als nieuw gemaakt. Het afplakwerk neemt iets meer tijd in beslag maar het spuiten met verf gaat vele malen sneller dan op de traditionele wijze schilderen. Het eindresultaat is gladder en beter gedekt. Buiten schilderen wij nog steeds op de traditionele manier met de kwast.

Mat, zijde of hoogglans, milieu en natuur vriendelijk
Wij spuiten en schilderen binnen uitsluitend met verven en lakken op waterbasis. Dit levert voor u altijd het gewenste eindresultaat. Bovendien zijn deze verven en lakken milieuvriendelijker dan de traditionele producten. Alles is immers op waterbasis! Ook vergelen deze verven niet. Buiten gebruiken wij wel de ouderwetse alcyd verf omdat deze beter de Nederlandse weersinvloeden kunnen weerstaan. Buiten verkleurt de verf minder.

Referenties
Referenties bekijken
Referenties bekijken
© 2015 Groenveld Schilders